Duygu'cum attığın linkin başındaki metin bilindik şeyler... Sp nin müzik kariyeri hakkında o yüzden orayı çevirmeme gerek yok diye düşünüyorum.
Brown Skin Girl Hakkında
Sean Paul birçok sanatçıyla son birkaç yıl içinde işbirliği yaptı , en sonda Chris Brown ile . Şarkıları "Brown Skin Girl" Brown'un son "Graffiti" albümünde yayınlanmştır.
Sean Paul : Bir gün 2 kişi C.Brown'la şarkı üzerinde çalışmam hakkında beni aradı, Garip görünüyordu. Chris çok sayıda popüler şarkıya sahip.Teklifi hiç düşünmediğim gerçek.Bunun gerçekleştiğinde mükemmel olacağını düşündüm.
Bu şarkının bizim penceremizden,bizim görüş açımızdan yazıldığını biliyordum. Çünkü bir kızdan bahsediyorduk Ben Chris'in benimle çalışmak istediğini tahmin edebiliyordum.
RE: Cvp: Sean Paul Brown Skin Girl Hakkında Konuşuyor
hande_paul Yazan:
yok canm zaten teklf chris ten gelmş
Orası Anlamayacak Kadar Saf deilimBir gün 2 kişi C.Brown'la şarkı üzerinde çalışmam hakkında beni aradı, Garip görünüyordu. Chris çok sayıda popüler şarkıya sahip Bu Kısmı Dikkali Okursan Ne demek İstediqimi Anlarsın Garip Görünüodu Demiş Bi Yerinde Garp Olan Ne Sp Tanınmamıs Bi Sarkıcı Deilki Chris Gibi Birinden T Düet Teklifi GEldiqinde Şaşırsın Demek İstediqim Bu
Uyarı: seanpaulfan.org fanlar tarafından açılmış bir gayri resmi sitedir. Burdaki paylaşımlar herhangi bir kontrol ve onaydan geçmeksizin üyeler tarafından yapılabilmektedir ve yasalara aykırı içerikten paylaşım sahibi sorumludur.